Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Азис събуди столичен квартал

отпечатай новината

30.12.2013 09:45 | Видян 2504 пъти

Азис събуди столичен квартал

Навръх Коледа Азис успя да вдигне на крак цял столичен квартал. Причината била бурната му игра с кучето на неговия най-добър приятел Петко Димитров, с което звездата на Diapason Records излязъл на улицата в малките часове на нощта.

След празничната коледна вечеря и традиционната размяна на подаръци, тази година Краля на попфолка се отдал и на уроци по танци, които му преподавала съпругата на Петко – Яна, която е доказан професионалист в областта. Докато течал “открития урок” за партньор на дансинга най-силно желание изявил четириногия домашен любимец на домакините – Далас, който е от породата японска акита.

Азис, който е голям любител на животните,  толкова много се развълнувал от вниманието на кучето, че решил да го изведе навън, макар отдавна да минавало полунощ. Изпълнителят на „Като тебе втори няма” бил напълно вглъбен в играта със своя пухкав приятел и изобщо не усетил, че всички съседи са наизлезли навън, за да видят какво става. Хората от квартала изобщо не се разсърдили за късното безпокойство, а напротив, зарадвали се, че имат възможност да видят хитовия изпълнител, който почти никога не може да бъде засечен да се разхожда из софийските улици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !