Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Хороскоп 2014

отпечатай новината

01.01.2014 09:00 | Видян 17864 пъти | Гласували 2

Хороскоп 2014

В годината на Синия дървен кон Овните трябва да обичат себе си повече. Не бива да се претоварват, хубаво е да си почиват повече. пътувайте повече, променяйте обстановката, за да зареждате батериите на организма. Спокойна е годината в професионален план. Просто не се доверявайте всекиму и не идеализирайте никого. Успехите ви чакат в политиката, науката, творчеството. Бъдете оптимистично настроени за финансите - няма да ви липсват пари. Но и ще харчите много, при това с голямо удоволствие. Възможно е да се хванете с голямо преобразяване на интериори. В личния живот няма да ви липсва внимание от другия пол.

Телеца го чака знакова 2014 година! Вече знаете колко важно е да се грижите за своето здраве и по тази причина дори дребните проблеми като сезонните простуди ще бъдат далеч от вас. Мнозина ще откажат пушенето, пиенето или друг зловреден навик. Както винаги обаче ви застрашава нещо, което си е ваша природа - прекомерното похапване и трупането на излишни килца.

В кариерата е много важно през новата година да не сдавате позиции, да вървите напред, дори да е трудно. В първите месеци се съмнявате в нещо, което ви кара да тичате на едно място или да губите. Ако не губите увереност в себе си, ще си върнете успеха. Проблеми с парите не се задават. Ще заработвате прилично. Като нищо ще изскочат допълнителни източници на доходи и то точно, когато най-много се нуждаете от това. В личен план любовта просто витае около вас. Флиртове много, а самотните сърца най-вероятно ще намерят своята половинка.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !