Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Анистън плаща по 20 000 $ за красота

отпечатай новината

03.01.2014 10:10 | Видян 1971 пъти

Анистън плаща по 20 000 $ за красота

След като наскоро стана ясно, че Кание Уест плаща по 250 000 долара месечно за „отряда по красота“ на половинката си Ким Кардашиян, излезе информация и каква сума е необходима на Дженифър Анистън да поддържа перфектния си външен вид, съобщава dnes.bg.

Актрисата от „Приятели“ е далеч по-скромна в това отношение и отделя по почти 20 000 долара на месец за различни разкрасяващи процедури.

„Тя иска да изглежда и да се чувства по възможно най-добрия начин…. Не се заблуждавайте, това отнема много пари и усилия, за да изглежда толкова добре, когато вече е на 44 години“, заявил източник пред MailOnline. Говори се, че Дженифър отделя по около 5000 долара за грижа за кожата и 2000 долара за лазерни процедури. Една от екстравагантностите на актрисата е кремът за врата Euoko, който струва 330 долара месечно и за който се смята, че е направен с кристали от Марс.

Дженифър Анистън също така плаща за редовни посещения на института Mila Moursi Skincare в Лос Анджелис, където се отдава на различни антистресови терапии и масажи. Процедурите могат да варират от 250 долара до 2000 долара. Други разходи на звездата включват таксата за нейния личен треньор, за който се смята, че получава по около 4000 долара на месец. Дженифър е известна и със своята винаги перфектна коса, за която отделя 1000 долара месечно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !