Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Стефан Лалчев с дебютен клип

отпечатай новината

09.09.2008 15:54 | Видян 4255 пъти | Гласували 1

Стефан Лалчев с дебютен клип

Финалистът от "Мюзик Айдъл 1" и големият победител от последното издание на конкурса "Бургас и морето", Стефан Лалчев засне първото си видео към парчето "Не знаеш".

Стефан спечели зрителките симпатии и тези на журито в песенното състезание в морския град с парчето "Не знаеш", композиция на Марио Балтаджиев и по текст на Мартин Раждашки. Първото място осигури на младия певец и клип към песента-фаворит, втори солов сингъл в кариерата на супер младата звезда.

Новото видео ще бъде в телевизионния ефир в края на септември, а дотогава ето и малко подробности от снимачния ден, продължил цели 18 часа.

На режисьорския стол - Николай Пенчев от Old School Productions, със завиден телевизионен опит като режисьор на Big Brother, "Шоуто на Азис" и "Това го знае всяко хлапе". Николай има зад гърба си и два музикални видео клипа - за Шангри Ла и Хората от гетото.

Зад камерата - Крум Родригез, един от най-успешните млади бг кино оператори, чийто филми вече са попадали в селекцията на най-влиятелните световни кино фестивали, Кан включително. Крум снима и най-новото, предстоящо заглавие на Зорница-София ("Мила от Марс").

Идеята - клипът ще бъде много стилен, филмов и черно-бял. В продукцията участват над 30 статиста. Някои от тях имат своите малки роли - в голямата компания ще видите един магнетичен гуру, една много красива изкусителка (в ролята Маргарита Будинова) и един...ангел.

Разбира се, точно в тази роля се превъплъщава и самият Стефан. За целта за него специално беше изработен невероятен костюм. Главна част от който са криле на ангел - дълги пет метра в размах и конструирани от уникална олекотена материя, подобна на хартия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !