Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

33 припадъка на сцената на Сълза и смях

отпечатай новината

08.01.2014 14:20 | Видян 2404 пъти

33 припадъка на сцената на Сълза и смях

33 припадъка на сцената на Сълза и смях. Мечка, Предложение и Юбилей – три блестящи едноактни комедии, обединени под хумористичното заглавие 33 Припадъка от А.П.Чехов , събират столичани на сцената на театър Сълза и смях, на 22-и януари, от 19,00 часа.

Режисьор на спектакъла, в който играят вече дипломирани актьори от Нов български университет, е доц. д-р Ева Волицер. Представлението постигна невероятен успех във ВГИТИЗ и ВГИК в Москва, където гостуваше през ноември, миналата година И в трите малки комедия хуморът, иронията и сатирата към персонажите и ситуациите е бляскав. Младите актьори въздействат с хумора и умението да коментират абсурдността на персонажите си.

Спектакълът предизвиква бурен смях, но и съчувствие към ограниченото и мизерно съществуване. Гениалността на великия драматург Чехов, изключително съвременното звучене на текста , непресекващия хумор , както и заразителната игра на младите актьори създават спектакъл с днешен пулс и ритъм. Не случайно режисьорът избира джаз за музикалното звучене в спектакъла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !