Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Емилия не е с всичкия си след побоя

отпечатай новината

09.01.2014 14:50 | Видян 5927 пъти

Емилия не е с всичкия си след побоя

Фолкпевицата Емилия има здравословни отклонения след побоя от мъжа си Коко Динев, мълви се усилено в чалга съсловието, разкрива Уикенд. Бруталният пердах, на който хазартният и футболен бос я подложил, е нанесъл жестоки поражения не само върху визията на звездата, но и върху психиката й.

Миловидната пайнерка пострада от шутовете и крошетата на собствената си половинка през миналото лято. Трагедията се разигра в резиденцията на Тодор Живков в Сандански. Емилия цъфнала там, но за нейно нещастие заварила мъжа си с две жрици.

Осеменителят на чалга дивите първо започнал да се оправдава, че ангелите на любовта не били за него, а за еди-кой си. Разбеснялата се Емилия обаче вдигнала гюрюлтия до небето и това й било грешката. Динев побеснял и вкарал жена си в една от стаите, където й изнесъл боен урок. Бизнесменът първо счупил носа на майката на сина си с юмрук, а след като тя се свлякла от болка на земята, я наритал подобаващо.

За да излезе от ситуацията, Емилия обясни изненадващата операция на носа си с катастрофа, но никой не й повярва. Месеци след инцидента обаче вместо да се подобрява, изпълнителката е започнала да се влошава.
„Емилия не е с всичкия си, явно се е чалнала покрай ритниците в главата. От време на време говори несвързано. Коко тотално й е унищожил самочувствието и самооценката. Наскоро на едно участие се изцепи на микрофона: „Ох, не знам дали въобще да ви пея.

Пайнерката отказвала и да потърси специализирана помощ от страх да не разбере Коко. Той я предупредил да не се занимава с психолози, за да не изтропа в детайли побоя в резиденцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !