Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Емилия пак обяви война на Анелия

отпечатай новината

08.01.2014 16:40 | Видян 5484 пъти | Гласували 1

Емилия пак обяви война на Анелия

Най-стара война в чалга гилдията се разгоря с нова жар, разкрива Галерия. Двете жени на бизнесмена Коко Динев - Емилия и Анелия, отново кръстосаха паги. Първа хвърли ръкавицата настоящата половинка на Динев Емилия. Русата фолк звезда заяви в интервю, че Анелия я е обидила и тя не смята да си мълчи по въпроса.

"Казах някои неща, които мислех за нея. И сега заставам зад думите си. Реагирах така, защото тя ме обиди като жена. Аз трябваше да се защитя, направих го заради себе си, а не да правя скандали. Трябваше да изразя мнението и позицията си, защото имам самочувствие и не искам някой, който дори не ме познава, да ме унижава.", коментира певицата.

Какъв е повода за новата война не става ясно, както и с какво точно Анелия е обидила русата си колежката. Според запознати двете красавици се скарали по Коледа, заради това коя точно да вземе Коко Динев по празниците. Само допреди месец двете бяха засечени да купонясват заедно в столична дискотека, а враждата изглеждаше сякаш беше приключила. Явно старата война като старата любов - ръжда не хваща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !