Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Вики от "Мастило" омагьоса сладкар милионер

отпечатай новината

09.01.2014 16:50 | Видян 6496 пъти

Вики от

Вики, както е по-известна вокалистката на група „Мастило“ Виктория Терзийска, се носи върху крилете на любовта, чието лице и този път не е на мъж от простолюдието, а по традиция – на милионер, разкрива Уикенд. Една от най-лелеяните моми из светските среди се е предала в обятията на сладкар.

Не става дума обаче за обикновен майстор на баклави, реванета и торти, а за собственика на бутиковата верига сладкарници „Tea“. Според най-горещата клюка заварката между Веселин Янков и Вики е още съвсем прясна. Мълви се, че сладкарският бос свалил Терзийска след упорито и продължило няколко месеца ухажваме. Той я канел предимно на срещи в новооткрития си ресторант в центъра на София.

Булевардни хроникьори, запознати с маниерите на Веско Tea, обаче предполагат, че чувствата му към чаровната поп певица не са чисти и връзката му е с цел пиар. Заможният бизнесмен и друг път е ухажвал известни дами, с етикет „звезди“. Подобен род свалки били запазена марка на сладкаря като крайната цел била хем да привлича към заведенията си състоятелна клиентела, хем да си прави безплатна реклама.

„Дано Вики не е налапала въдичката и да се е влюбила. Но пък кой знае, може този път да става дума не за пиар, а за истинска любов“, коментира се из светските среди.

Какви всъщност са отношенията им, само Веселин и Виктория знаят, но въпросният господин е първият, с които Терзийска се появява публично след раздялата с бившия си приятел. Излишно е да споменаваме, че и той беше бизнесмен. С Емил Маринчев, собственик на фирма за кетъринг, певицата скъса миналата година след края ма музикалния формат „Гласът на България“.

В списъка със завоеванията на миловидната красавица от град Исперих фигурират все мъже от класа– Краси от Д2, китаристът Десо от „Мастило“, моделът Генадий Ников и не на последно място Коко Динев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !