Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Лора Караджова си хвана варненско гадже

отпечатай новината

10.01.2014 10:50 | Видян 2548 пъти

Лора Караджова си хвана варненско гадже

Скандалната щерка на рокдинозавъра Данчо Караджов – Лора, е заменила досегашния си приятел Мартин с ново гадже от Варна, разкрива blife.bg. След драматичната й раздяла с небезизвестния шоумен Део, Лорчето напусна апартамента му в столичния квартал "Лозенец" и се премести на квартира в жк "Борово", където заживя с Мартин. Не след дълго обаче и на собственика на дискотека му изтече мандатът и сексапилното блонди се залюби с варненец, чието име все още е тайна.

Близки до семейството на певицата споделили, че обзавеждането на апартамента на Део и Лора е направено изцяло от половинката на Данчо Караджов - Марияна. Въпреки това гордата и непреклонна Лора напуска целия лукс и се изнася на собствени разноски на квартира в "Борово". Както неведнъж е казвал баща й Данчо "Лора е достатъчно голяма и зряла и сама поема всички разходи по издръжката си".

Запознати твърдят, че тя е получила достатъчно добър хонорар от "Музикална академия" и е успявала да покрие по-голямата част от разходите си. Що се отнасяло до сплетните, които пледират за зависимост на Лорчето от наркотични вещества, всички нейни близки са единодушни, че това е чиста лъжа.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !