Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

"Тоника СВ" правят концерт в памет на Гого

отпечатай новината

15.01.2014 17:30 | Видян 6009 пъти

Легендарната група "Тоника СВ" ще направи ексклузивен концерт в памет на техния колега Георги Найденов, когото близки, приятели и почитатели изпратиха в неделя, научи inews.bg. Ева, Милица, Ралица и Драго ще се съберат на 24 януари в столичен ресторант за един по-специален концерт.

Така "Тоника" ще изпълнят желанието на покойния изпълнител да продължат да пеят. Oт заведението издават, че интересът към въпросното събитие е изключително голям. Към музикалната вечер ще се присъединят и други български певци, които ще покажат уважението си към незабравимия Гого с едноминутно мълчание.

Един от най-обичаните български музиканти си отиде на 64 години. Дълго време лекарите не можеха да установят точно от какво е болен. Първоначалната му диагноза бе ЛАС - летерална амиотрофична склероза. По-късно обаче се оказа, че вероятно става въпрос за лаймска болест.

Гого се бори със заболяването си години наред, като се подложи на серия лечения в български и чужди клиники. С помощта на приятели и колеги стигна дори до Китай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !