Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Екстрасенс към Гала: Вие не сте луда! Тук е била Атлантида

отпечатай новината

17.01.2014 12:10 | Видян 3719 пъти

Екстрасенс към Гала:  Вие не сте луда! Тук е била Атлантида

Край Етрополе има светилище, тук е била Атлантида. Тази бомба хвърли в студиото на Гала специалистът по паранормални явления Стамен Стаменов, съобщава Блиц. "Извънземните имат невероятен интерес към нашите богатства. Става въпрос за духовни богатства", заяви тържествено той в ефира на Нова телевизия.

Екстрасенсът донесе камък, който нарече "динозавърски зъб".Стаменов взе акъла на Гала с енергиен камък, над който неговото махало "полудя". Водещата веднага се пробва и при нея се получи същото. При повторния опит обаче кристалът се завъртя в обратна на часовниковата стрелка посока. "Нали няма да си помислят хората, че съм луда, защото си говоря с камък", закъхъри се Гала. "Това е техен проблем", успокои я Стаменов. "Гала, вие не сте луда", продължи терапията си пред камера специалистът.

Стаменов беше взел и няколко по-малки, един от които се оказа "този на Гала". "Трябва да спиш с него", посъветва е екпертът, а тя му се сопна, че това означава да смени в леглото мъжа си с парче скала.

"Камъкът каза да не го мия", разказа Стаменов, докато Гала гледаше с широко ококорени очи. Гостът в студиото се определи като обигран радиостезист. "Това звучи като измамник", реагира Гала. "Добре, нека кажа - опитен радиостезист", отвърна Стамен Стаменов. "Тази дясновихрова структура е уникална, тя лекува", разкри вещият в света на паранормалното.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !