12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Обявиха номинираните във Вторите Български Хип Хоп Награди

отпечатай новината

27.01.2014 09:30 | Видян 1803 пъти

Обявиха номинираните във Вторите Български Хип Хоп Награди

359 HIP HOP AWARDS обяви всичките си номинациите  на официално парти в клуб CUBO. Водещият Наско Михайлов представи всички артисти в топ 5, номинирани във всяка една категория. Боби Ваклинов от „Господари на ефира‘‘ представи  на сцената на клуб CUBO  ексклузивно  новото си парче – „Неудобно“ в компанията на захаросаните момичета от SUGAR WINGS DANCE GROUP.

Освен Боби и момичетата, на сцената се изявиха и едни от най-обещаващите млади артисти – VKO & BUDDUBBAZ заедно с Ирина Вълкова.
Момчетата от Fullclip също представиха за първи път най-новото си парче – “Show me the money”, което е в колаборация с Honn Kogn, както и най-хитовите си парчета.

За пулта на пост бяха - David a.k.a DVD, заедно с DJANE Lil Mama, която е номинирана в категория Най-любима DJane/Selector за 2013 година, които заедно радваха посетителите на заведението до ранни зори.

Най-верните фенове получиха и подаръци под формата на билети за церемонията на 5-ти февруари в зала 1 на НДК.

Гала церемонията по връчването на Вторите Български Хип Хоп Награди – 359 HIP HOP AWARDS  2014 ще се проведе в зала 1 на НДК на 5-ти февруари /сряда/ от 19:30. Тази година организаторите обещават бляскава церемония и  световно шоу.

Най-доброто от българската хип хоп сцена за 2013 година е селектирано в над 20 категории.

2013 година беше изключително силна година за българската хип хоп сцена и селектирането на ТОП 5 във всяка една категория беше изключително трудно.
За обективното протичане на вторите български хип-хоп награди се учреди и първата българска хип-хоп Академия – 359 Academy.

Целта на Академията е създаване на експертен съвет в областта на българската хип-хоп сцена – продуценти, текстописци, режисьори, журналисти и други, които да селектират най-подходящите и заслужили участниците и проекти в различните категории номинации. Академията ще служи за обективното оценяване и подпомагане на българската хип-хоп сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !