Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Продават Mercedes-ът на Григор Димитров

отпечатай новината

27.01.2014 14:30 | Видян 2505 пъти

Продават Mercedes-ът на Григор Димитров

"Това е личният автомобил на Григор Димитров и се намира в Хасково. Абсолютно без забележки с платени каско и данъци". Това е текстът, който се вижда в допълнителната информация под обява за продажба на Mercedes-Benz, публикувана в най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg.

Става дума за автомобил Mercedes-Benz C-Klasse Coupe, оборудван с бензинов двигател с мощност 306 конски сили и най-високо ниво на екипировка. Автомобилът е черен на цвят, с автоматична трансмисия, а пробегът му е само 13 000 километра. Произведен е през май 2013-а.

Човекът, който продава колата, е приятел на Григор Димитров, като дори е публикувал снимка с него. Показана е и фотография на големия регистрационен талон, на която се вижда, че собственик на автомобила действително е най-добрият български тенисист. Цената на автомобила е 84 900 лева, пише fakti.bg.

Ще припомним, че след блестящото представяне на Гришо в Мелбърн първата ни ракета се изкачи до 19-та позиция в световната ранглиста на ATP (Асоциацията на професионалните тенисисти). Повече за Mercedes-а на Григор Димитров може да видите в самата обява.

Снимка: fakti.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !