И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Цвети Радойчева: Текстовете на Криско са по-зле и от чалгата

отпечатай новината

28.01.2014 14:50 | Видян 2257 пъти

Цвети Радойчева: Текстовете на Криско са по-зле и от чалгата

Брюнетката доскоро не се радваше на особена популярност в музикалните среди, но откакто направи първата си самостоятелна песен - "Вземи ми всичко", хората разбраха за нея. И я обикнаха.

Тъмнокосата поп певица сподели специално за зрителите на BLIfe, че след първата си самостоятелно продуцирана песен, която пожъна сериозен успех, тя продължава напред с нови сили, за да се гмурне в лагуната на хип-хопа. Този път, заедно с ъндърграунд изпълнителя Спенс.

Цвети се занимава с музика от мъничка и определено смята, че това е нейното призвание: "Аз се стремя да правя хубава музика, която излиза от душата ми и която хората усещат със сетивата си."

Хубавицата не смята да се отказва от нищо в името на кариерата. Тя има подкрепата на близките си за всяко свое начинание или предприет експеримент, което се надява да се окаже достатъчно.

На въпроса ни намерила ли е формулата на успеха, Цвети отговори: "Аз не мисля, че има някаква формула на успеха. Просто трябва да си истиснки, да бъдеш себе си и ако наистина си такъв, хората ще те харесат и нещата ще ти се получат. Така мисля."

Все пак, госпожица Радойчева е склонна да направи компромис с личния си стил, ако прецени, че това, което се изисква от нея, отговаря на същността й. "Аз преценявам за себе си докъде мога да стигна като компромис."

Какво по-хубаво от това?

"Нямам нищо против попфолка. Имала съм много предложения, но съм ги отказала, защото просто това не е моя стил и не е музиката, която отговаря на мен като душевност и като човек изобщо." – добави тя по отношение на актуалния жанр.

Цвети не се притесни да отговори и на провокативния въпрос какво я е накарало да участва в проекта на Спенс - "Кисело диско".

Общата им песен с хип-хоп легендата е насочена срещу рап певеца Криско и темите, които той пропагандира чрез музиката си. А именно, наркотици и леки жени. Цвети побърза да уточни, че позицията, зад която застава, няма личен характер, тъй като двамата с Криско не се познават. Тя може да даде мнението си в чисто професионален план, както и направи.

"Много съм щастлива, че Спенс ме покани да участвам в проекта. Това всъщност е и моя начин да изразявам своята собствена позиция по отношение на текстовете на Криско. Аз не харесвам неговите текстове.", категорична е Цвети и допълни, че не това трябва да слуша младото поколение. Според нея, Криско не бива да е модел на подражание.

"Неговите песни са пропаганда на наркотици, леки жени, всякакви пороци, които са пошли. Мисля, че текстовете му са много по-зле от на чалгата."

Финалът на нашата среща посветихме, разбира се, на предстоящите й проекти.

Освен видеоклипа към "Кисело диско", който се очаква да излезе съвсем скоро, около пролетта даровитата изпълнителка се ще е готова и със следващото си самостоятелно парче. Новата песен е по музика и текст на Цвети, аранжиментът пък е дело на Алекс Нушев. Като цяло, това ще бъде своеобразен отговор на баладата й "Вземи ми всичко", но с по-оптимистично звучене. Очакваме!

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !