Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Осъдиха Криско с 300 лева

отпечатай новината

28.01.2014 18:00 | Видян 2765 пъти

Осъдиха Криско с 300 лева

Рапърът Криско бе изправен пред Темида днес. Той се яви пред съда в Горна Оряховица, където отговаря за хулиганство. БЛИЦ съобщи първи за изцепките на рап певецът в новогодишната нощ. На 31 срещу 1 изпълнителят Кристиан Талев изпотроши хотел "Раховец" и вдигна скандал с персонала.

Заради изцепките си в празничната нощ Криско бе глобен с 300 лева от Районният съд в Горна Оряховица по Указа за борба с дребното хулиганство. Рарърът се бръкна веднага и плати санкцията, която му бе наложена заради счупено стъкло и скандал с рецепционистката на хотел "Раховец" в железничарския град, пише Булфото.

Талев влезе в съдебната зала без адвокат и изобщо и така и не успя да разбере точно какво се случва около него и какво е неговото място в процеса. Заедно с Криско в залата бе представящия се за негов PR Кристиян Белчев, който за малко щеше да бъде изгонен от залата заради остри реплики, разменени със свидетелката Цанка Димитрова. Към нейните показания бяха и единствените възражения на Криско.

Той заяви, че обвиненията срещу него са пресилени, а още сутринта на 1 януари е платил щетите, както са ги изчислили собствениците на хотела. Съдия Красимира Николова определи наказанието, като преди това изслуша показанията на самия Криско, рецепционистката, собственичката на хотела и тримата полицаи, задържали звездата в Новогодишната нощ. Рапърът заяви, че обвиненията срещу него са пресилени, защото още сутринта на 1 януари е платил щетите, както ги изчислили собствениците на хотела.

Криско добави, че няма да обжалва и заплати глобата си веднага, още докато е в Горна Оряховица. Криско потвърди в съда и още една новина на БЛИЦ, а именно, че вероятно виновник за скандала е повечето алкохол. Рап изпълнителят съжали, че си е изпуснал нервите. В последната си дума пред съда той се извини, че е причинил неудобство на някой в Горна Оряховица, най-вече на рецепционистката.

Източник и снимка: БЛИЦ

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !