Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Биляна и Митко: Медийните атаки не ни вълнуват

отпечатай новината

05.02.2014 11:45 | Видян 2000 пъти

Биляна и Митко: Медийните атаки не ни вълнуват

Известният модел Биляна Йотовска се похвали пред BLife, че всичко в личен и професионален план върви добре. Биляна, която има собствено танцово шоу, се появи на светско събитие с корена промяна в прическата й. На въпроса дали с новия фасон не е променила и по-сериозни неща в живота си, тя заяви:

„Освен, че правим ремонт вкъщи, сменяме интериора. Друга промяна няма“, Биляна заяви още, че продължава активно да работи с момичетата от „Secret Garden Show“. Тя отрече твърденията, че покрай яките си тренировки, е зарязала танцуването.

„При мен нещата винаги вървят успоредно“, добави Йотовска. Тя заяви, че не обръща внимание на лошите коментари срещу нея и дори сподели, че я поощряват и амбицират да върви напред.
На въпроса дали двамата с Митко мислят за още едно дете, Биляна отговори:

„Разбира се, че мислим. Но не го планираме, това е Божа работа“. „Бих се радвала и на момиче и на момче. Но предпочитам момченце, защото вече си имаме момиче“, добави още Биляна. Моделката коментира и последните писания, в които името на половинката й Митко Димитров, бе свързано с поредната кандидатка за слава, уж негова любовница.

„Аз си знам отношенията с него“, отсече тя. Самият Митко също коментира писанията. Той заяви, че медиите са се опитали да ги атакуват, но за кратко и безуспешно.

„Запълват си страниците с неща, които биха били интересни за читателите. Нас започнаха да ни атакуват, но за малко и се отказаха. Ние държим един на друг и никога не сме давали повод за каквото и да било. Аз винаги съм очаквал атаки, нормално е“, обясни известният културист пред камерата ни.

Той издаде, че ще изненада Биляна за 14 февруари с цвете, което ще остави на дръжката на колата.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !