Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Училищни трепети вълнуват звездите на Планета ТВ

отпечатай новината

12.09.2008 16:00 | Видян 19441 пъти | Гласували 1

Училищни трепети вълнуват звездите на Планета ТВ

С наближаването на първия училищен звънец, училищни трепети вълнуват звездите на “Планета” ТВ. Вълненията около началото на новата учебна година споделят Глория, Милко Калайджиев, Ивана, Магапаса и др.

На 15-ти септември, за поредна година, училищния праг ще пристъпят близнаците на Милко Калайджиев - Алекс и Антонио. Бъдещите третокласници с нетърпение очакват новите си училищни пособия и аксесоари, които Милко Калайджиев ще им донесе от Испания. С не по-малко вълнение очаква срещата със своите съученици и малката Кристияна, дъщерята на Мая и Магапаса. 10-годишната Кристияна ще бъде ученичка в четвърти клас, но и през изминалата ваканция усърдно се подготвяше за новата учебна година. През лятото, малката принцеса на Мая и Магапаса успя да прочете всички книги, включени в учебната програма за 4-ти клас.

Вълненията около първия учебен ден няма да подминат и фолкпримите Глория и Ивана, които са горди майки на дъщери. Хитовите изпълнителки посвещават цялото си свободно време на своите деца, макар да са ученички в по-горен клас.
Теодора, дъщерята на Мегазвездата Ивана, получи екзотична екскурзия, награда за отличния успех, с който завърши изминалата учебна година. През 2007-ма година Теодора постъпи в ново училище, но първоначалното й вълнение вече отмина и сега тя очаква с нетърпение първия звънец. На 15-ти септември тя ще постъпи в 9-ти клас, в една от елитните пловдивски гимназии. Амбициозна спрямо училищните дела на своята дъщеря е и примата Глория, която отблизо следи нейното развитие. Симона, която ще бъде ученичка в шести клас, върви упорито по стъпките на звездната си майка. За втора година наследницата на звездата на “Планета” ТВ ще изучава специалността флейта, в Музикалното училище в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !