Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Порше кръсти Panamera GTS на Шарапова

отпечатай новината

10.02.2014 17:30 | Видян 2853 пъти

Порше кръсти Panamera GTS на Шарапова

Руската тенисистка Мария Шарапова, която е официален посланик на Porsche, показа собствена версия на хечбека Panamera GTS, съобщава dnes.bg. Премиерата на модела, в чиято разработка приятелката на нашия Григор Димитров лично е участвала, се състоя в Сочи малко след откриването на зимните олимпийски игри.

Боядисаният в бяло хечбек е получил елементи от програмата Porsche Exclusive. Машината е снабдена с черни корпуси на адаптивните светлини, затъмнение светодиодни задни светлини, черни 20-цолови алуминиеви джанти и специални тръби на изпускателната система.

Седалките в салона с в тъмна кожа, а циферблатите на приборния панел и ключът за запалванете са в цвета на каросерията. На предните и задните подглавници се е появил герба на марката, а на подлакътниците - името на модела.

Освен това специалната Panamera е обзаведена с карбонови прагове, на които е написано името на тенисистката  - "Maria Sharapova". При това надписът е със специален шрифт.

Технически моделът не е променян. Porsche Panamera GTS разполага с 4.8-литров атмосферен мотор с 8 цилиндъра и мощност 440 к.с. Хечбекът ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди, а максималната му скорост е 288 км/ч.

 

Снимка: Porsche

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !