Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

След скандал новият Alfa Romeo Milano...

След грандиозен политически скандал, за който ви...

Кортни Кокс: Искам Дейвид да бъде щастлив!

отпечатай новината

12.02.2014 12:00 | Видян 2211 пъти

Кортни Кокс: Искам Дейвид да бъде щастлив!

Кортни Кокс показва своите красиви сини очи на корицата на февруарския брой на списание More. 49-годишнaта звезда от сериала "Агнешко" споделя пред изданието как е успяла да запази приятелското си отношение към своя бивш съпруг Дейвид Аркет (баща на дъщеря ѝ Коко), който скоро очаква второ дете от приятелката си Кристина Макларти.

Ето и няколко акцента от интервюто с бившата звезда на хитовия сериал "Приятели":

За бившия си съпруг Дейвид Аркет: "Когато обичаш някого, ти се иска този човек да бъде щастлив, дори да не е с тебе. Очевидно е, че децата винаги искат техните родители да бъдат заедно. Разводът винаги носи съжаление, но той е и най-добрият начин да се осигури мир между двама души, които вече не се разбират. Ние с Дейвид се опитахме да запазим нашето семейство, но просто не успяхме."

За първото си впечатление от Дейвид (от снимачната площадка на "Писък"):
"Аз веднага си паднах по него, а той беше в такъв момента от живота си, в който искаше сериозна връзка. Той директно ме попита дали искам да станем гаджета и аз дори се изненадах на бързината, с която се развиха отношенията ни."

За дъщеря си Коко Аркет: "Тя има веждите, краката и цвета на очите на Дейвид, но има моите устни. Мисля, че тя е една добра комбинация от двама ни."

Дженифър Анистън за Кортни: "Спала съм в нейната гостна стая много пъти. Тя никога не се е месила твърде много в личните ми неща, но всичко, което мога да кажа за нея е, че винаги е била до мен, когато съм минавала през трудности."

Лиза Кудроу за Кортни: "Тя никога не лъже, не мами, не играе игри. На нея човек може да ѝ се довери напълно и изцяло. Не се виждам с Кортни всяка седмица или всеки месец, но това няма значение. Знам че винаги мога да я потърся, ако имам нужда от нея."

Източник: Dnes.bg

Снимка: Pantene

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !