Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мис Плеймейт Елена Кучкова: Повече не искам да чувам за конкурси

отпечатай новината

12.02.2014 13:00 | Видян 6886 пъти | Гласували 1

Мис Плеймейт Елена Кучкова: Повече не искам да чувам за конкурси

Танцьорката Елена Кучкова стана новата Мис Плеймейт на България. „Справих се страхотно, доволна съм от себе си. Няма по-щастливо момиче от мен тази вечер", заяви веднага след надпреварата Елена Кучкова. Тя отхвърли обвиненията, че конкурсът е нагласен. „Нямам богат любовник, който да плати. Сама съм, с подкрепата на моите приятели", заяви Кучкова. Освен ценната титла Елена с предизвикателната фамилия  получи нов автомобил и чек за 10 000 лв. за козметични интервенции.

Не се чудете на изваяните форми на Елена, нито на самочувствието ѝ, когато стъпи на сцената, защото тя е част от еротичното шоу "Babylon Show" от самото му създаване, та чак до днес. Елена е от Пазарджик и призна, че неотдавна се е разделила със своя приятел. Горещата красавица бе гост и в предаването Club News:Десертът по ТВ 7, където сподели любопитни факти около участието й в Мис Плеймейт.


Как се чувстваш като спечелила, тази година имаше много компромати, заслужена ли  бе наградата?
Чувствам се много добре. Заслужена беше от моя гледна точка и незаслужена според моите конкурентки в надпреварата и зложелатели.

По ирония на съдбата в анкетната карта преди конкурса си написала, че именно Джулиана и Вилияна са твоите фаворитки сред конкурентките ти. Не те ли притеснява, че Джулиана малко преди конкурса е знаела кои ще бъдат в челната тройка?
Няма как да не се знае, при условие, че гласовете, които са дадени се виждат на сайта на Плейбой. Това си е чист факт, не е някаква догадка. Всеки един можеше да види коя е на първо, коя е на второ и коя е на трето, според гласовете на феновете.

Джулиана все още ли ти е толкова симпатична?

Вече не ми е толкова симпатична.

Не започна ли вече да ти горчи тази победа около тази история?
Започна вече да ми досажда, но няма как. А злите езици винаги ги е имало.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !