Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Путин и Кабаева са се оженили тайно?

отпечатай новината

13.02.2014 09:45 | Видян 3144 пъти

Путин и Кабаева са се оженили тайно?

Най-горещият слух в Русия от пет години насам отново се засили мощно покрай олимпиадата в Сочи, пише vsekiden.com. Президентът Владимир Путин и легендарната гимнастичка Алина Кабаева са се оженили тайно! Мълвата тръгна, след като на откриването на игрите папараци забелязаха халка на безименния пръст на Кабаева, която се включи в щафетата по пренасянето на олимпийския огън на стадион „Фишт". Съвсем естествено главният заподозрян е Владимир Путин. За тайната им връзка се говори от 2008 година и дори се появиха публикации в пресата, че тя му е родила две деца - момче и момиче.

И двамата обаче отричат и до днес, а първият вестник, който се осмели тогава да напише за предполагаемата им връзка и евентуална сватба - „Московский кореспондент", бе безкомпромисно закрит в типичния за този край на света стил. Сочните пикантерии около тях обаче бяха подети с голяма охота от таблоидите на запад.

Самият Путин миналата година се разведе със съпругата си Людмила след близо 30-годишен брак, което още повече разпали слуховете. Тогава всичко живо в Русия шушукаше, че причината е любовта му с изкусителната Кабаева, която е 31 години по-млада. Американският вестник „Ню Йорк Пост" твърдеше, че бившата гимнастичка и двете й деца живеят в двореца „Бочаров ручей" в черноморския курорт Сочи, където в момента в разгара си е зимната олимпиада. За сметка на това вече бившата му съпруга - 55-годишната Людмила, заживяла като отшелник в подземен манастир.

Малко по-късно пък руските медии гръмнаха, че двамата са се венчали в строго охранявана сватбена церемония в Иверския манастир във Владай, в северозападната част на Русия. Сензацията отприщи такова вълнение, че се наложи говорителят на държавния глава да отрича всяка дума.

Родената в Ташкент, днешен Узбекистан, Алина Кабаева е шампионка от игрите в Атина 2004 и двукратна златна медалистка на световни първенства (1999 и 2003 г.). Носителка е на ордените „Дружба" (2001), „За заслуги към Отечеството" IV степен (2005) и на „Почетната грамота на президента на Руската федерация" (2013).

 

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !