Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Лош хороскоп за РД кара Гала да празнува в Лондон

отпечатай новината

13.02.2014 12:45 | Видян 2437 пъти

Лош хороскоп за РД кара Гала да празнува в Лондон

Трудности и мъки показва хороскопът на Гала за тази година, ако водещата празнува рождения си ден в София, научи БЛИЦ. Това заяви астроложката Оксна Хорват в предаването "На кафе". Самата Гала призна, че изчисленията на Хорват са причина да напусне столицата и да празнува днес в Лондон с любимия си Стефан. Оксана подробно обясни как всеки може да промени хода на живота си в годината след рождения си ден според мястото, на което празнува.

"Миналата година в хороскопа ми имаше много лош аспект. Отидох при Гал Сасон, защото исках второ мнение и той директно ми каза - Или ти ще умреш, или майка ти. Заминах извън България на рождения си ден, така промених асцендента си за тази година и ето, аз съм жива, слава Богу, майка ми също", разказа Оксана.

Въпреки празника, Гала не се отказва да води предаването и се свърза с екипа си от Лондон. В София пък празнува репортерката Зайнеб, която веднага след ефир ще отпраши за родния си Бургас.  На "свети Валентин" пък Гала и Стефан са си заплюли Париж, за който Оксана заяви, че не е подходящо далеч, за да промени живота на тв водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !