Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Българска банда Rebelites на европейски конкурс за реге музика

отпечатай новината

14.02.2014 17:00 | Видян 936 пъти

Българска банда Rebelites на европейски конкурс за реге музика

Една от най-нашумелите напоследък и перспективни реге групи в България, Rebelites
(www.facebook.com/Rebelites), здраво набира скорост в европейския конкурс за реге музика Rototo Reggae Contest Europe (www.reggaecontest.com).

За момента момчетата са на второ място сред всички банди от Източна Европа и Балканите, като се конкурират с повече от 15 групи от Русия, Турция, Естония, Литва, Латвия, Сърбия, Гърция, Естония и др.

Наградата в Rototo Reggae Contest Europe е не просто признание, а възможност за победителя за участие в редица европейски реге фестивали и ангажименти в клубове из цяла Европа.

Конкурсът се състои в три кръга, като първият зависи от вота на публиката и оценката на техническо жури. Трите банди от всеки регион, събрали най-много точки в първи кръг, заминават директно на полуфинали (през март-април 2014 г.), където журито ще съди изпълненията им на живо. Следва големият лайв финал, а след това и европейско турне...

Rebelites са на крачка от полу-финалите, тъй като за момента са втори сред групите от своя регион. Всеки, който желае да ги подкрепи, трябва да посети техния профил в конкурса:

http://www.reggaecontest.com/bands/rebelites


да въведе в полето над видеото им своя e-mail и отбележи, че е съгласен с условията на конкурса, след което да "затвърди" своя глас на получения е-мейл с линк за потвърждение.

Крайният срок за гласуване е 17 февруари (идният понеделник), така че бързата реакция е от значение!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !