Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Майли Сайръс в дива ревност заради Нина Добрев

отпечатай новината

16.02.2014 09:02 | Видян 2307 пъти

Майли Сайръс в дива ревност заради Нина Добрев

Майли Сайръс не можела да се побере в кожата си, след като разбрала за вероятната авантюра между Лиъм Хемсуърт и Нина Добрев, научи blife.bg. Запознати разкриват, че скандалната млада певица изпаднала в дива ревност веднага след като видяла снимката на бившия си с актрисата. Майли не можела да понесе факта, че Лиъм я е заменил с момиче, което тя всъщност познава.

"Тя направо не беше на себе си. Това си беше удар под кръста.", издава източник, казвайки още, че Майли е приела доста по-добре връзката на Лиъм с Ейза Гонзалес.

По всичко личи, че Майли Сайръс наистина все още не може да превъзмогне бившия си и продължава да таи надежда двамата пак да се съберат. Оказва се още, че представянето й на сцената на Американските музикални награди през 2013 година било посветено именно на него.

На миналогодишната церемония Майли изпя песента "Wrecking Ball", която се вярва, че е написана именно за Лиъм, като зад нея на видео стената имаше малко коте, което припяваше текста и плачеше.

"Когато все още бяха заедно Майли и Лиъм непрекъснато гледаха смешни клипчета на бебета котки и кучета и се забавляваха", издава приятелка на скандалната певица.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха през септември миналата година. От тогава насам певицата постоянно посвещава различни неща на бившия си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !