Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Алисия: Понасям атаките с достойнство

отпечатай новината

17.02.2014 16:30 | Видян 1881 пъти

Алисия: Понасям атаките с достойнство

Певицата за пореден път благодари на феновете си, които я подкрепят във всяко начинание. „Наистина усещам любовта им“, заяви тя. Алисия смята, че човек има определена съдба, от която човек не може да избяга.

„Трябва да се стараем да следваме мечтите си и да вървим по пътя, който искаме. Ако ни е писано, то ще се случи“, сподели певицата пред камерата на BLife.

„Чувала съм, че ако направиш нещо лошо, то ще ти се върне. Аз се водя от това нещо. Старая се да бъда коректна към хората и се надявам на същото отношение от тях“, продължи изпълнителката. Звездата от „Ара мюзик“ призна, че не съжалява за нищо, което и се е случило до този момент и обясни, че с времето е осъзнала много неща.  

„Имало е моменти, в които съм била много ядосана, но като цяло не съжалявам за нищо. С времето разбрах, че нищо не е случайно.  На този етап мога да се похваля с много хубави неща, които вероятно съм ги заслужила по някакъв начин“, обясни Алисия.

Певицата разказа, че като малка е искала да стане дизайнер. По-късно обаче решава, че иска да бъде изпълнител. „Като малка много шиех и плетях дрехи на куклите си. Исках като порасна да стана дизайнер. После обаче реших, че искам да бъда изпълнител. Много си пеех тайно вкъщи. Дори се бях записала на една касета, която баща ми намери и пусна на специалист. Той оцени моя талант и така се случиха нещата“, разкри фолк звездата.

Това, което Алисия е запомнила от родителите й, е човек трябва да бъде морален и справедлив. „Ние сме патриархално семейство. Баща ми е строг, но справедлив. Много държи на ценностите и най-важното, на което са ме научила са ценностите. Те са много важни“, обясни тя. На въпроса как преживява цялата помия, която се излива върху нея, тя отговори:

„Понасям я с достойнство. В началото ми беше неприятно, но с времето започнах да си приемам съдбата“.

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !