Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Теодора събира фенове от целия свят в социалната мрежа

отпечатай новината

18.02.2014 15:00 | Видян 1610 пъти

Теодора събира фенове от целия свят в социалната мрежа

Близо 40 почитатели има Теодора в нейните две официални фен страници във facebook. В социалната мрежа звездата на Diapason Records общува активно със своите фенове, споделя не само плановете си в музикално отношение, но и интересни моменти от своето ежедневие.

В страницата Teodora (Official), към която са ориентирани предимно българските почитатели на изпълнителката, ежедневно можете да видите много снимки от случващото се около певицата – в и извън професионалната сфера, да прочетете нейното мнение по различни въпроси и да получите отговор лично от нея.

 „Социалните мрежи са много лесен и бърз начин за комуникация. Чрез facebook аз постоянно общувам с феновете си, защото за мен тяхното мнение е много важно. Така разбирам кои от моите проекти се харесват най-много, на какво да заложа следващия път или какво да променя.”, обясни синеоката красавица.

Профилът Teodora е с над 32 хиляди фена и той ориентиран предимно към феновете от цял свят, като добре дошли са и всички почитатели от България. В него може да видите снимки от последните концерти на звездата в различни европейски държави, както и снимки от всичките й професионални сесии и клипове.

„Прави ми впечатление, че тук получавам съобщения предимно от почитателите ми в чужбина. Пишат ми хора от всички балкански държави, Белгия, Германия, Холандия и откъде ли не. Особено много писма получавам от турските си фенове. В последните няколко години доста често гостувам в Турция, а след всеки мой концерт там почитателите ми нарастват и това ме радва страшно много.”, каза изпълнителката.

Теодора ще бъде и една от малкото български попфолк звезди, която съвсем скоро ще представи своя Instagram профил.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !