На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Наследници продават вила на Мутафчийски за 1,2 млн. лева

отпечатай новината

18.02.2014 16:30 | Видян 3338 пъти

Наследници продават вила на Мутафчийски за 1,2 млн. лева

Едва 3 месеца след смъртта на Младен Мутафчийски наследниците му започнаха да жънат реколтата, която той им посади приживе, разкрива "Всеки ден". Репортер на медията видя, че един от най-апетитните имоти на покойния бизнесмен в Несебър е обявен за продан. Става дума за шикозна вила в Стария град на курорт, разположена на крайбрежната ивица на първа линия.

Къщата е конструирана на четири нива, включващи 3 спални, 2 от които със самостоятелен санитарен възел, просторна всекидневна с кухненски кът, 3 санитарни възела, сауна, панорамна тераса. Разгърнатата застроена площ на имота е 205 кв.м. Четирите нива са свързани с хидравличен асансьор. Къщата е с възрожденска архитекрура и тикова обшивка, и е напълно обзаведена. Обявената цена за палата е 590 000 евро. Консултант по продажбите заявил пред "Всеки ден" в телефонен разговор, че въпреки огромната цена има голям интерес към вилата на брега на морето на Мутафчийски.

Мултимилионерът почина изненадващо на 4 ноември. Три седмици по-късно в Швейцария нотариус оповести кои са наследниците и кой какво лапва от апетитното му състояние. Официалното завещание, прочетено от германскияадвокат на покойния, поделянад 500 милиона лева между посочените наследници. Най-голчма част получи Бойка Стоянова, с която години наред Мутафчийски живя на съпружески начала. Тя беше и дясна ръка в бизнеса му, управлявайки един от най-ценните му имоти - скъпарският хотел" Хелена ризорт" в Слънчев бряг. Законната съпруга на Младен - Ели Гюлва, остана с половината от богатството му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !