Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Тачо ухажва Жени с лалета в леглото

отпечатай новината

21.02.2014 12:45 | Видян 1843 пъти

Тачо ухажва Жени с лалета в леглото

„Никога не съм празнувала семейно, с вечеря и далеч от фотосветкавиците. Това го правя за Коледа. Имам прекалено много приятели, които няма как да пренебрегна”, оправда капацитета на купона шефката на „Визаж”.

Освен с цялото си моделско войнство тя поля 39 в компанията на Емануела, Кирил Ефремов и Рут Колева, с които се сближиха в „Къртицата”. Към огромната й торта показалец протегнаха и грациите, с които си поделят „Жените говорят” в уикенда на TV7.

Денят й започнал прекрасно с жест от любимите й мъже още преди да посегне към кафето си. Тачо, с когото Калканджиева заживя отново след няколкомесечна раздяла, й поднесъл в леглото букет от лалета. „Те са любимите ми. Георги, вдъхновен от баща си, ме зарадва с кокичета”, издаде Жени. Най-сантименталния си подарък за рожден ден тя получила от съпруга си преди две години – бижу с лунен камък във формата на сърце, с обков от рози.

„Когато човек има семейство, романтиката се изпарява. С Тачо вече не се изненадваме, а си поръчваме подаръците, като най-често искам аксесоари за интериор”, каза с усмивка Калканджиева.

Тя не си спомня за екстремно място, на което е празнувала порастването си. „Но имам една странна Нова година, която изкарах вкъщи. Не ми се излизаше и си направих двудневен маратон със сериала „Изгубени”, каза Жени, пише "Монитор".

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !