2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Мика затвори устите на зложелателите си

отпечатай новината

21.02.2014 18:00 | Видян 3074 пъти

Мика затвори устите на зложелателите си

Слуховете за раздялата между Мика Стоичкова и актьора Иво Аръков се оказаха безпочвени, видя BLife.

В последно време из хайлайф средите се шушукаше, че отношенията им отдавна не вървят и вече са на последно издихание. Според мълвата, за това имал вина най-вече Иво.

Младият актьор станал неузнаваем отвъд Океана (двамата от няколко месеца живеят в Маями), мислел, че всички са му длъжни и се държал като примадона. Аръков толкова си повярвал, че бил абсолютно убеден, че веднага ще го забележат и ще се реализира на местната театрална сцена. Непрекъснато се оплаквал и колко несправедливо се отнасят с него медиите, колко е онеправдан, как всички са против него с цел да му опетнят името и да му попречат да върви напред. Твърди се още, как пред приятелите си той споделил, че оставя Стоичкова в Маями, защото му писнало от намеците й, че живее на неин гръб.

В отговор на спекулациите, Мика, за която отново Светкият звяр пръв узна, че ще бъде един от участниците в новия сезон на   побърза да затвори устите на недостоверните източници и публикува следния статус, придружен от розова снимка, в своя Фейсбук профил: "За всички елементарни мозъци, които написаха, че сме се разделили.... Хаха Пореден провал от ваша страна!! Упс.... Иска ви се, но няма как да стане!!! Гуд найт мадърфакърсссссссс!!!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !