Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Ивана за наградите:Аз нямам място там

отпечатай новината

25.02.2014 11:15 | Видян 2025 пъти

Ивана за наградите:Аз нямам място там

Ивана е поредната фолк изпълнителка, която ще пропусне наградите на телевизия "Планета" тази вечер, пише blife.bg. Певицата смята, че през последните години, наградите на музикалния канал са се променели и не са това, което са били преди време.

"Не мисля, че изненадвам някой, че няма да взема участие, случвало се е и друг път. За мен най-важният концерт, който не пропускам никога, който изразява уважението ми към продуцентите, е през декември и аз винаги се отчитам там.

Наградите се промениха много през годините. За мен и моите почитатели е ясно, че аз нямам място там повече. Взела съм си славата и овациите, нека новите колежки вкусят от блясъка. За някои това е живителна сила", казва певицата пред "Всеки ден".

Ивана критикува и това, че всяка година се раздават много награди, така че почти да няма изпълнител, който да е останал без статуетка. "Лично аз не смятам, че популисткия принцип „на всекиго по нещо" е правилен. Аз съм на мнение, че ако един изпълнител е заслужил, направил е чудесни клипове, песни, участия, то той трябва да обере всички награди. Обаче се получава друго.

Има изпълнители, които не са в най-пиковото си време, но за да бъдат стимулирани и да не губят инерция, всяка година им дават награда, която реално не заслужават. А най-голямата награда не е това. Наградите ласкаят, медиите шумят за теб ден-два и после какво...", казва още изпълнителката.

 

Източник: "всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !