Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Любов, скорпиони и скандал в "Къртицата 2"

отпечатай новината

25.02.2014 14:45 | Видян 4000 пъти

Любов, скорпиони и скандал в

С тричасов лайф започна риалити шоуто - „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване“. Преди да прекрачат прага на Базата, 18-те супергерои преминаха през специално военно обучение и получиха последен шанс да потвърдят решението си или да се откажат от най-екстремното предизвикателство в живота си. Никой от тях не промени решението си и без да могат да си поемат дъх участниците се впуснаха в първата си голяма битка - "Военни игри", в която трябваше да демонстрират ловкост, бързина и умение за работа в екип.

В резултат на Изпитанието и след забавяне на Ивайла Бакалова в сметката на Групата отидоха 4 хиляди лева., а Къртицата прибра 2 хиляди лева.

След церемонията по избор на Къртицата участниците вече имат своите първи подозрения за това кой е предателят сред тях. Част от тях веднага решиха, че Къртицата е жена, като най-много гласове събра Ивайла Бакалова, която бе наречена “Желязната лейди”. След нея най-много подозрения сред участниците събуди поведението на Саното.


Още с влизането в Базата Участниците в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" получиха задача, която опъна нервите им до краен предел. Всеки един от тях трябваше да изяде по два живи скорпиона. От представянето на Супергероите в това Предизвикателство зависеше както разпределението на бюджета между Групата и Къртицата, така и прехраната на играчите през следващата седмица. Условието беше поне 18 от тях да изядат мърдащата вечеря. Паричният залог в тази задача беше сумата от 5 хиляди лева.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !