Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Легендата Сампрас иска да е ментор на Гришо

отпечатай новината

04.03.2014 11:45 | Видян 1621 пъти

Легендата Сампрас иска да е ментор на Гришо

Един от най-великите тенисисти на всички времена Пийт Сампрас се скъса да хвали българската звезда в този спорт Григор Димитров. Легендарният американец дори обяви, че иска да помага на хасковлията по пътя му към висините в тениса. Сампрас е на мнение, че вече чувства глад за тенис, след като четири години дори не е пипал ракета. Засега амбициите му не са да става треньор на Гришо, но може да му помогне с безценния си опит.

"Мнозина определят Димитров като потенциален победител в турнир от Големия шлем. Аз определено бих искал да работя с него. Не да съм му треньор, а просто съветник. Треньорството е прекалено голямо отдаване на една кауза. Но със сигурност искам да му разкрия някои от тънкостите. Григор има истински, суров талант. Удря топката много добре и определено го чака добро бъдеще. Той е истинската звезда", сподели Сампрас.

Американецът не е единственият, който предрича бляскаво бъдеще на 23-годишната звезда на тениса. Мнозина анализатори и специалисти го сравняват с бившия номер едно Роджър Федерер. Гришо в момента е в светлината на прожекторите, след като спечели втората титла в кариерата си на турнира в Акапулко. С тази титла хасковлията добавя 500 точки към актива си в ранглистата и благодарение на тях от тази седмица той ще е №16 в нея, което е нов рекорд за играча ни.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !