Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гришо на сухo заради Олимпиадата

отпечатай новината

11.02.2014 14:10 | Видян 2428 пъти

Гришо на сухo заради Олимпиадата

За някои Олимпиадата е радост, а за други - истинска мъка. Няма да му е лесно на най-добрия ни тенисист Григор Димитров по време на зимните игри. Причината е, че той остава на сухо без абсолютно никакъв секс, пише България днес. Гришо се готви за тенис турнира в хландския град Ротердам далеч от гаджето си Мария Шарапова.

Рускинята бе ангажирана отамериканския телевизионен гигант Ен Би Си и се изявява като коментатор на олимпиадата. Маша ще остане в Сочи до края на спортния форум. Двамата с Гришо няма да се виждат най-малко три седмици. Така българинът ще трябва да избива напрежението единствено на корта. Той и Маша общуват само вечер, когато си правят видеоразговори по скайп.

Шарапва познава Сочи много добре, тъй като  е живяла там шест години като дете. Според слуховете журналистическите изяви на Машаще увеличат банковата ѝ сметка с 30 хиляди евро. Заради ангажиментите си към телевизията тя временно отказа всякакви турнири и занемари подготовката си. Междувременно в Испания взеха Димитров на бъзик и го прекръстиха на Маригор. Местното издание "Спектрум" публикува статия, в която обяси, че българинът е по-известен с прозвището Маригор - съчетание от Мария и Григор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !