DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Прея и Арика Адамс представят...

Прея и четвъртфиналистката от "Гласът на България" Арика...

Таки е прототипът на Иво Андонов

отпечатай новината

05.03.2014 15:30 | Видян 5418 пъти

Таки е прототипът на Иво Андонов

Митичният Христофорос Аманатидис-Таки е реалният прототип на героя на мафиота Иво Андонов в сериала "Под прикритие", научи "България Днес". Героят на Захари Бахаров е копирал поведението и бизнес подходите на смятания за емблематичен наркобос Таки.

В няколко книги за мафията именно намиращият се в момента в Дубай Христофорос е описан като най-безскрупулния и жесток бос, който не се страхува от нищо. Именно такъв е и Иво Андонов.

Семейстото на Таки живее в столичния квартал "Люлин". Твърди се, че там той започва кариерата си на автокрадец и не след дълго стига до един от най-големите играчи у нас, наследявайки бизнеса на изчезналия Мето Илиенски. Това се споменава и в сериала. В реплика на Бахаров във втора серия от 4-ти сезон той обяснява на Куката, че е наследил наркодилърите от Мето.

След убийството на шефа на ВИС-2 Георги Илиев, Христофорос Аманатидис-Таки слага ръка на цялата организирана престъпност у нас. Точно както Иво Андонов завладява пазара, след като Джаро излиза в нелегалност.

Луксът и скъпите играчки на Иво в сериала също напомнят за разточителността на Таки. За него се твърд, че е една от най-пазените престъпни фигури. Освен кортеж от 5 бронирани джипа сигурността на Аманатидис включвала и покриването му с бронирано одеало и носенето на армейска каска.

Преди да напусне България той живее в къща, в която посетителите влизат, след като минат през рентген.Има свой автопатрули и когато се движи по улицата, движението се спира.

Жената на Иво Андонов в сериаласъщо не е плод само на сценарий. За да е по-драматично, на екран Андонов е влюбен в красивата дъщеря на най-големия си враг - Ния Туджарова. В действителност Таки няма чак такава драма, но жената до него е също е една от най-сексапилните жени у нас - менекенката Боряна Шехтова.

Къде точно се намира в момента Таки е загадка. На 8 май 2012 година той бе обявен за международно издирване в системата на Интерпол и два дена по-късно задържан в Дубай. Не след дълго бе освободен.

Дали и героят на Захари Бахаров ще избяга в чужбина, засега не е ясно. Това е един от възможните сценарии. Много е вероятно Иво Андонов да бъде убит във финалните серии, издават от екипа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !