Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ути, Нана и Нели Атанасова във вихъра на танца в "Денсинг старс"

отпечатай новината

06.03.2014 09:30 | Видян 2733 пъти

Ути, Нана и Нели Атанасова във вихъра на танца в

Трима любимци от телевизионния екран, трима водещи – Нана, Нели Атанасова и Ути Бъчваров ще се впуснат във вихъра на танца в Dancing Stars. Всеки от тях ще защитава своята кауза и ще докаже на себе си, че може да се справи и с танците.

„Гладен за танци, танците ще направят живота ми по-вкусен” – така Ути се впуска в новия бляскав сезон на Dancing Stars. Той се притеснява за стандартните танци, но вярва, че латиното ще бъде неговият стил, защото е за „весело настроение”, което той създава от малкия екран дълги години. Ути застава на дансинга и като достоен представител на мъжката половина над 100 кг. „Много сме в България и ще видите, че можем да правим чудеса, вярвам, че ще ме подкрепят”, заключи Ути.

Проблем с обувките има Нели Атанасова, която освен, че радва телевизионните зрители, е и бивша гимнастичка. „Цялата съм в рани и се надявам, че ще имам постановка, в която си свалям обувките”, така Нели описа своето най-голямо притеснение на сцената на Dancing Stars. От гимнастиката до танците обаче пътят е дълъг и Нели увери, че полага големи усилия да влезе в ритъма на стандартните и латино танци.

В истинска битка пък влиза Нана. Битка със себе си. Тя сподели, че има прекалено много пречки, а Dancing Stars е поредното предизвикателство за нея, което ще й докаже, че може да се справи със всичко и няма да се спъне. Обича да танцува и „да размята ръце и крака”, но в дискотеката. За сметка на това Нана сподели, че е амбициозна и ще успее да се справи на най-бляскавия дансинг този сезон. Изключително добре си пасва и със своя партньор Миро, който „също като мен е луд перфекционист и ме дърпа за косата – нагоре към успеха”. Тя допълни, че дори си крещат, говорят си грубо и после репетират – точно както Нана обича.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !