Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лео с песен и клип в чест на близнаците

отпечатай новината

06.03.2014 13:45 | Видян 1901 пъти

Лео с песен и клип в чест на близнаците

Италианецът Лео Бианки е готов с чисто ново парче, съобщава БЛИЦ. След успешните си дуети с Део, Рафи и Играта, италианецът прави лек завой с песента „За вас”. Тя е нежна балада, вдъхновена от най-щастливия момент в живота на Лео – раждането на близнаците му Николо и Матия.„За вас” има вече и видео клип, чиято премиерата ще бъде на 9 март – рождения ден на самия Лео.

„Това е един подарък, който искам да направя за всичките ми приятели. Написах я за моите деца, но тя е за всички дечица и за всички, които имат тази радост в живота”, сподели Лео.

Музиката на „За вас” е дело на бате Пешо, на когото Лео се доверява за поред път, след като двамата се оказаха супер тандем за хитове. Текстът е изцяло на усмихнатия италианец. Клипът е сниман от Радостин Събев - Shosho, който направи видеото и на „Цяло лято” – хита на Лео, Играта и Криско.

Клипът на „За вас” включва уникални кадри с Николо и Матия, дело на самия Лео и неговата домашна камера. „Ужасно съм благодарен за това на моя приятел Графа”, заяви Лео.

Като пореден жест към наследниците си, Лео е обвързал и стайлинга си с тях. В част от кадрите италианецът се появява с фланелка с надпис „Бруклин”, а в други – с надпис „Лейкърс”. „Николо е заченат в Ню Йорк, затова ще ме видите с тениска „Бруклин”, а Матия – в Лос Анджелис, затова съм облякъл тениска на „Лейкърс”. Това е жест към децата ми, защото така това видео ще остане прекрасен спомен за тях като пораснат”, обясни гордият татко.

В клипа към „За вас” се вижда и съвсем ясна промяна в рапъра. Това е чисто новата му татуировка на дясната ръка. Лео е отпечатал малките ръчички на Николо и Матия върху ръката си, след което ги е запечатал завинаги при татуист

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !