Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Венсан Касел разкри защо се раздели с Моника Белучи

отпечатай новината

10.03.2014 17:30 | Видян 5521 пъти | Гласували 1

Венсан Касел разкри защо се раздели с Моника Белучи

Милиони мъже по света си задават въпроса как в възможно да си женен за една от най-красивите жени на света - вечно красивата и неостаряваща Моника Белучи, и да я зарежеш. Е, Венсан Касел реши да даде отговор на тези терзания. Известният френски актьор проговори за развода си с Моника Белучи и дори посочи причината, поради която двамата вече не са заедно, научи "Всеки ден".

 "Мъжът добре знае, че жената истински обича само децата си", казва актьорът в интервю за списание Мари Клер. 47-годишният Венсан подчертава, че говори без капчица ревност. "Наистина не ревнувам като казвам това. Липсата на любов е проблем на три четвърти от възрастните хора. На всички нас ни липсва нежност и внимание. Рядкост са уравновесените хора, и аз не смятам, че съм един от тях".

Въпреки това френският актьор е останал в добри отношения с бившата си съпруга Моника Белучи, а в най-скоро време ще се появят заедно във филм. Още повече той твърди, че Моника е единствената му приятелка.

"Едно време смесвах всичко. Като се сприятелявах с някоя жена, трябваше обезателно да преспя с нея. По-късно се ожених и единствената ми приятелка беше съпругата ми. Тя всъщност все още е моята приятелка", казва в заключение Венсан Касел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !