Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ламбо отново на снимачната площадка

отпечатай новината

11.03.2014 10:00 | Видян 2008 пъти

Ламбо отново на снимачната площадка

Стефан Данаилов се завърна у нас от лечението си във Франция в неделя вечерта и веднага започна снимки за сериала „Фамилията”, пише БЛИЦ. “Засега се чувства много добре. Даже след като кацна, отиде на снимки. Всичко е наред”, разказа съпругата на Ламбо – Мария. Засега Данаилов отказва да дава интервюта за здравословното си състояние.

„Важното е, че е в добра ремисия и успя да пребори лимфома. Не търсим помощ от никого. Сигурно ще се наложи да продължи лечението, но бъдещето ще покаже”, разказва още нежната съпруга на актьора . Мария е доволна, че след лечението Ламбо даже качил килограми и не обръща никакво внимание на жълтите писания в медиите.

„Докато Стефан беше във Франция, се изписаха какви ли не глупости. Най-много ме огорчи новината, че съм обикаляла френските бутици, докато той е бил на химиотерапия. Но гледам да не обръщам внимание на жълтата преса“, разказа още Мария. Преди дни тя отрече и клюката, че съпругът й се стопил до неузнаваемост: „Напълнял е. Не е вярно, че е отслабнал с 10 килограма”.

Освен със снимки Данаилов запълва времето си и с разходки. „Много се разстрои, като разбра за смъртта на руския актьор Анатолий Кузнецов. Затова и предпочита да се разхожда, а не да се затваря вкъщи”, обясни още Мария.

Данаилов замина за Франция на 2 март, за да си направи контролни изследвания в клиниката “Сент Антоан”. Проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология, който го лекува в София, беше неотлъчно с актьора във Франция. Френските лекари са похвалили българския екип за грижите и са подчертали, че Данаилов е в много добра ремисия.


Източник: в. „Монитор”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !