Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ламбо се връща на сцената

отпечатай новината

12.02.2014 16:00 | Видян 1975 пъти

Ламбо се връща на сцената

Големият актьор Стефан Данаилов се завръща на сцената с нов спектакъл в средата на март, обясниха от НАТФИЗ "Кр. Сарафов" за "България днес". "Ламбо е доволен, че лечението му продължава успешно и след като се върне от Париж, а това ще стане в средата на март, започват с учениците от класа му нова Шекспирова постановка.", обясни приближена до племеницата на Стефан Данаилов, актрисата Росица Обрешкова.

"В началото на март Стефан ще отиде в "Питие Салпетриеър", за да си направи отово изследвания, които да го уверят, че нещата вървят към подобрение", споделя сестрата на Ламбо - Росица. Според нея депутатът от БСП се чувствал изключително предаден от бившия си колега Ивайло Калфин, когото многократно предлагал за висши постове в партията. "Но това е живота, Стефан кой ли не го предаде в какви ли не моменти. Важното е дае здрав", споделя близката до Ламбо.

По план проф. Данаилов все пак проведе изпита си от последния ден на първия семестър на втори курс по актьорско майсторство за драматичен театър, но като гледал студентите си на запис. "Доволен е от всички. Тъй като не е бил с тях по време на семестъра заради лечението си, разчитал повече на набитото око на племенницата си Росица Обрешкова и актьора, когото много уважава - Сава Драгунчев. Те споделили с него впечатлението си от изявата на студентите и Ламбо поговорил с всеки лице в лице. Накрая изненадал класа с новината, че ако изследванията му са добре в средата на март всички заедно ще продължат с нов Шекспиров спектакъл. След края на думите му студентите избухнали в бурни аплодисменти".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !