Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Емилия напуска "Пайнер"

отпечатай новината

11.03.2014 14:45 | Видян 3606 пъти

Емилия напуска

Фолкзвездата Емилия напуска "Пайнер" в близките месеци, научи репортер на "Шоу". Изпълнителката обмисляла този ход, тъй като не била доволна от големите проценти, които отчита на фирмата, а и в същото време страдала и от това, че за участия умишлено се "бутат" определени нейни колежки.

Емилия вече е говорила и с конкурентна музикална компания, откъде са ѝ гарантирали много по-добри условия и пълна свобода на работа. Половинката на Коко Динев смятала, че вече може да разчита и на името си, а не самона здрав гръб, какъвто е "Пайнер".

Според източници на "Шоу", чашата на търпението на Емилия преляла през последния месец, когато за пореден път бе ощетена на наградите на телевизия "Планета". Тя недоумява защо баладата ѝ "Кукла" даже не попадна сред номинациите. "Кукла" я няма в нито една номинация, а като проект тя беше интересна. Но просто така са сметнали от фирма 'Пайнер" - не знам защо, нямам представа, какво е, що е - не мога да кажа. Ето, аз казва, че с шефа не съм разговаряла за награди по никакъв начин", изпусна се в яда си през седмицата Емилия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !