Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Сравниха хубавата Елена със Станка Златева

отпечатай новината

13.03.2014 10:00 | Видян 3856 пъти

Сравниха хубавата Елена със Станка Златева

Една от най-красивите и запомнящи се участнички в шоуто „Биг Брадър - Хубавата Елена, благодарение на която зрителите за първи път се сблъскаха с любовен триъгълник в риалити, се появи на сцената на „Денсинг старс" напълно променена. Брюнетката с очи на кошута вече прилича повече на Станка Златева, отколкото на финото кръшно девойче, което сложи рога на мъжа си на живо пред очите на цяла България. Елена призна преди ден със сълзи, че макар и драмите, които я направиха известна, отдавна да са зад гърба й, все още се чувства зле заради постъпките си, пише vsekiden.com.

В предаването, което преобърна живота й, красавицата изневери на съпруга си Мирослав с друг участник - фризьора Мариян, и след драматични скандали семейството се разпадна. Елена обаче не случи и с новия си ухажор - малко след края на шоуто и той й би шута безславно.

Фриволното и безсрамно поведение на брадърката й докара освен загуба в предаването, спечелено именно от Миро Рогоносеца, така и гнева на цяла България, която остро осъди прелюбодейката. Това имало последствия не само за нея, но и за цялото й семейство. След предаването имало случай, в който гневни зрители дори заплюли майка й. Нея самата пък са я гонили по улицата. Елена споделя, че и до днес съжалява, че е постъпила така със съпруга си Миро, който към днешна дата отказва да й вдига телефона и я подминава на улицата.

Преживяла личен катарзис, Хубавата Елена, както я наричат всички, се появи буквално неузнаваема. Напомпани бицепси, почти като на мъж, мускулести крака и огромни татуировки на цялата й ръка накараха почитателите на крехката брюнетка да се чудят дали това, което виждат, е любимката им.

Танцовият й партньор в шоуто дори сподели, че Елена може да го вдигне с лекота, без никакво усилие. Пълната промяна, на която се е подложила звездата, не е от вчера. Близки на Елена споделиха, че тя отдавна се е запалила по бодибилдинг и фитнес, спазва стриктен хранителен режим, включващ високо на протеини меню.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !