Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Мика Стоичков и Хубавата Елена в Денсинг старс

отпечатай новината

10.03.2014 14:50 | Видян 2924 пъти

Мика Стоичков и Хубавата Елена в Денсинг старс

Дъщерята на Христо Строичков - Мика и Хубавата Елена, застанаха сред бляскавите редици на Dancing Stars, броени часове преди старта на предаването. Продуцентите ни позволиха да „надникнем зад кулисите” и ни направиха свидетели на бляскавия свят на най-популярните и обичани български звезди, изпълнен с трескава подготовка и тренировки преди старта на Dancing Stars утре, 11 март, от 20.00 часа по Нова.

Освен на резултата на усилените тренировки на участниците, зрителите на Нова ще могат да се насладят и на изцяло новата ефектна визия на Dancing Stars. За първи път у нас за шоуто е изградена двуетажна сцена – трета по големина в света след Dancing Stars в САЩ и Вликобритания и единствената двуетажна сцена на Dancing Stars в Източна Европа. Декорът на шоуто е четири сетов, а бляскава атмосфера се допълва и от ефектния мултимедиен дансинг.

За първи път зрителите ще имат възможността да проследяват всяка една емоция на участниците. За целта продуцентите са изградили  5-метров бекстейдж и бляскава гримьорна, като всички елементи  изпълват впечатляващите над 1000 кв.м. площ на балната зала.

Неуморната Алекс Сърчаджиева, която с удоволствие разведе представителите на медиите из лъскавите дебри и тайни кътчета на шоуто, изненада чаровната Маги Желязкова в достойната за холувудски величия громьорна. Маги разкри, че част от ролята й на ко-водеща ще бъде да проследява емоциите и настроението на участниците буквално секунди преди да излязат на сцената, да им дава кураж и да съпреживява техните вълнения. За първи път в ефир, зрителите ще станат свидетели как гримьорите поставят финални щрихи – грим и коса на звездите, минути преди да стъпят на най-ефектния дансинг.

Зад цялата пищност и разкош на най-обичаното танцувално шоу стоят повече от 6 000 часа усилени тренировки на участниците, а екип от над 100 човека се грижи за безупречния процес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !