Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бившите на Део и Стелла ги плюят в ефир

отпечатай новината

13.03.2014 11:15 | Видян 3468 пъти

Бившите на Део и Стелла ги плюят в ефир

Бившите гаджета на певеца Део и американската каскадьорка Стелла Ангелова си разчистиха сметките с тях в ефир. Танцьорите Елена Добрикова и Атанас Месечков публично наплюха бившите си половинки, в които уж бяха много влюбени по време на втория сезон на „Денсинг старс" миналата година. Първа даде тон Елена, която явно още не е преглътнала, че Део бързо-бързо я забрави и замени с мулатката Мариана Станчева.

Още в началото на третия сезон на танцувалното шоу тя обеща на зрителите да не се разсейва с авантюри като миналия път и да се съсредоточи само в спечелването на купата. Амбициозната Добрикова сега танцува с готвача на БНТ Ути Бъчваров, който е добър приятел на Део. Той вече е отслабнал 12 килограма, но Елена продължава да го кара да тренира усилено, за да се класират на финала. Кулинарят призна, че тежи близо 140 кила и предпочита тежките маси пред тежките тренировки, но източници от риалити формата издадоха, че свалянето на килца е залегнало в договора му с продуцентите. По време на преговорите за участието му те са категорични, че той трябва да смъкне по 15 кг, за да е в състояние да издържи. Организаторите просто са наплашени от случая с попфолк продуцента Люси Иларионов, който едва не издъхна на сцената от преумора заради затлъстялото си сърце и наднормено тегло.

Подобно на Елена, и нейният колега Атанас Месечков използва първото предаване на шоуто, за да нападне бившата си Стелла Ангелова, с която уж щеше да живее в Америка. Той я обяви за свадлива и надута и не спря да сипе комплименти за новата си партньорка Нели Атанасова, която била нейна противоположност. 40-годишната бивша гимнастичка, която роди син на Иво Карамански, танцува невероятен фокстрот и показа тяло на 18-годишна. Нели сега е отдала цялото си внимание на тренировките по танци, защото мъжът й Александър Сано-Среброто е затворен в базата на Къртицата.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !