Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Куката се сравни с Ал Пачино

отпечатай новината

15.03.2014 09:00 | Видян 2221 пъти

Актьорът Мариан Вълев е придобил значително самочувствие покрай изявите си в сериала "Под пркритие",  където играе бандита Росен Гацов - Куката. Дотолкова, че да се сравни с великия Ал Пачино, изиграл мафиота Тони Монтана в гангстерския епос "Белязания", пише "Всеки ден".

Преди дни Вълев публикува в профила си във фейсбук прсловутата фотография на Пачино от "Белязания", в която холивудската знаменитост стои пред купчина кокаин, а до нея постави свой сходен кадър от "Под прикритие". Двете снимки са с общ текст на английски език "Босовете!"

"Куката съвсем пощуря! Вече се мисли за българския Ал Пачино. Вярно е, че прави добра роля в сериала "Под прикритие", но е много далеч от актьорското майсторство дори за скромните български стандарти", иронизират самолюбието на Вълев в актьорската гилдия.

Вълев публикува и друга интересна фотография в началотона седмицата - гушнат с актрисата Снежана Макавеева, с която имаше интимна връзка допреди година. Това даде повод на мнозина да предположат, че Куката отново се е залюбил с щерката на комисар Попов.

 

Снимка: okc.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !