И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Христо Мутафчиев се мисли за Кръстника

отпечатай новината

15.03.2014 09:00 | Видян 1714 пъти

Христо Мутафчиев се мисли за Кръстника

Актьорът и председател на Съюза на артистите Христо Мутафчиев се е взел наистина много насериозно, видя „Всеки ден". Звездата го раздава тежкарскатa, но вместо да изглежда внушително и да респектира участниците в танцовото риалити „Денсинг старс", където е член на журито, по-скоро буди смях и подигравки. Явната му имитация на култовия герой на Марлон Брандо на италиански мафиот в „Кръстника" дразни не само публиката, но и колегите му.

„Говори дрезгаво и с повелителна интонация, някои коментари изобщо не му се разбират - буквално шепне на пресекулки, заваля изреченията...Ужасно е, защото трябва да се напрягаме, за да го чуем и разберем, макар че сме на метри от него", оплакват се и хора от публиката на риалитито. Повече от ясно е, че дрезгавия глас е нарочна поза на Мутафчиев.

Впечатление прави и странният външен вид на актьора. Въпреки че за облеклото и прическите както на членовете на журито, така и на участниците се грижи екип от професионални стилисти, актьорът се отказал от услугите им и заявил, че ще идва само и единствено със собствени дрехи и аксесоари. А те са, меко казано, странни.

„На първия лайф, когато всички се бяха издокарали и изтупали с костюми и фракове за хиляди левове, Христо се появи с нещо, приличащо на домашен сатенен халат. Само вратовръзката отдолу издаваше, че става въпрос за официална дреха. Втрещи всички с избора си на облекло", коментират от екипа на предаването.

Уж небрежният външен вид на артиста обаче, не му попречил да се изтъпанчи с часовник за 20 бона, правен по поръчка в Швейцария. „С цялото си държание само се излага. Защо трябва да влиза в образ на мафиот, за да блесне с оригиналност. Нито Илияна Раева, нито Галена Великова, а камо ли танцьора Алфердо се дуят толкова, а има на какво отгоре", споделят сценаристите на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !