Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Криско олекна с 200 бона за апартамент

отпечатай новината

17.03.2014 13:30 | Видян 2441 пъти

Криско олекна с 200 бона за апартамент

С 200 000 лева се изръси пословичният с цицийството си в музикалните среди рапър Криско за тристаен апартамент в новия тузарски комплекс „Бел Вали" в район „Камбаните", научи „Всеки ден". В края на 2012-а роденият като Кристиян Талев изпълнител си навлече гнева на меломаните, като отказа да пее на благотворителен концерт за болния Миро от Стара Загора, ако не получи хонорар от 1200 лева. „Явно добре умее да си прави сметката, щом е извадил такава сума кеш. Бедните да го духат", коментираха колеги на хитовия певец.

Криско ще си почива в луксозното жилище от въшлясалите нарове в горнооряховския пандиз, където полежа около Нова година за хулиганство. В ултрамодерното си джакузи пък ще лекува синините от побоя, който наскоро му нанесе в столичен клуб варненският конкурент 100 кила.

Израсналият в Габрово музикант се облизваше за жилище в столицата още от миналото лято. Тогава Криско направи два-три огледа на апартаменти в Драгалевци в компанията на Мика Стоичкова, което породи съмнения за интимна връзка между двамата. Явно освен на сексуалния фронт певецът се е преориентирал и на този с недвижимите имоти.

Гъзарското селище „Бел Вали" е от затворен тип и се състои от 50 еднофамилни къщи и апартаментен комплекс с осем входа, където именно ще се шири Криско в жилище от 150 квадрата. В последната година рапърът е фрашкан с мангизи. Той има поне по 3-4 участия в седмицата, а тарифата му е закована твърдо на 3500 лева. Солиден хонорар той получи и от предаването „Музикална академия", отбелязват не без завист в музикалното съсловие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !