Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Скандали и Рожден ден в Къртицата

отпечатай новината

17.03.2014 15:45 | Видян 2802 пъти

Скандали и Рожден ден в Къртицата

Тази седмица в Къртицата 2 предстоят тежки словесни битки за изясняване на отношения, мъжки свади и женски интриги ще поставят на изпитание спортния дух на Заселниците, а един спонтанно режисиран турски сериал ще представи актьорските им таланти и чувство за хумор.

След нервните номинации в събота вечер, Базата завинаги напусна Екатерина Щайнингер. Бившата гимнастичка загуби елиминационния тест от Емил Русев, който по регламент ще остане в Изолатора за 7 дни. 39-годишният бизнесмен обявяви гладна стачка, а какви са съображенията му за това, предстои да разберем.

Неговото отсъствие озлоби съпругата му Христина към всички, номинирали мъжа й. Грубият тон влезе в действие мeжду нея, Борислав и Марина, които не спестиха мнението си за Емил Русев. Междувременно Марина намери и друг повод за скандал, който я изправи в директен сблъсък с Бориса. Каква е ябълката на раздора и защо истериите завладяха жените в Базата, ще видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Докато Емил Русев размишлява в самотата на Изолатора, бившата му любима - манекенката Виктория Джумпарова има повод за празнуване. Днес тя навършва 28 години – ще има ли изненади и тържества, и с кого ще сподели този специален ден?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !