Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Митко Пайнера съди Рени за клевета

отпечатай новината

17.03.2014 16:15 | Видян 3113 пъти

Митко Пайнера съди Рени за клевета

Босът на чалга империята "Пайнер" Митко Димитров най-вероятно ще заведе дело за клевета срещу фолк певицата Рени, научи "Всеки ден". До дни юристите на фирмата ще внесат иска си, който по всяка вероятност ще е в размер на поне 50 000 лева за "публично уронване на престиж чрез груба клевета и набедяване в престъпление."

Деб по-рано Рени открито обвини бизнесмена, че е склонявал певиците от музикалната си компания към проституция. Певицата хвърли бомбата в тв предаване, че някои от популярните изпълнителки регулярно "обслужвали" випове, докато работели в "Пайнер" и дори имало списък коя с кого да бъде.

Пайнера съветвал певиците си да си търсят богати любовници и покровители, които да плащат клиповете им, което си било "подтикване към проституция".

Певиците освен това трябвало да дават страшно висок процент от хонорара си на Митко Димитров, който достигал до 80 на сто. Затова се налагало сами да си търсят спонсори, които да подпомагат кариерното им развитие.

"Смятам, че не е редно да му давам толкова големи проценти, защото не ме е създал, освен това си плащах моите песни. Той кара певиците в моето положение да носят пари в тази фирма. За мен това е откровено подтикване към проституция", заяви едрогърдата изпълнителка в предаването на Сашо Диков.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !