Ергенът Алек се покри, дължи куп...

Ергенът Алек Младенов е изчезнал безследно. От...

Брендън Фрейзър и Том Уелинг са...

Силни емоции и драматични обрати ще предложи bTV Action...

Боевски стана метач

отпечатай новината

24.03.2014 17:45 | Видян 1978 пъти

Боевски стана метач

Гълъбин Боевски излезе от нелегалност и се хавана собственоръчно да управлява фитнес центъра на стадон "Васил Левски", видя "Бълария днес". Пет месеца след като беше освободен от бразилския затвор "Итаи", бившият щангист е решил да започне на чисто.

Клиентите не могат да повярват как олимпийският шампион, който беше осъден на 9 години и 4 месеца за трафик на кокаин собственоръчно мете залата. Това е само едно от многото задължения на Боевск. Спортист №1 на България за 1999 година отключва и заключва фитнеса. Дава персонални съвети на трениращите, а освен това продава и протеионови напитки от специалния бар.

"Изглежда много смирен, сякаш се е покаял за всички свои грехове - коментира пред медията един от редовните клиенти на центъра. - Винаги е готов да помогне. Посреща с усмивка всеки нов клиент. Преди да влезе в затвора, беше много по-различно. Рядко се вясваше. Когато го правеше, се държеше все едно целия стадион е негов."

Боевски паркира ежедневно своето сиво БМВ пред входа за залата. Служители от стадиона в началото бяха учудени,  защото голямата табела "Фитнес център Боевски 2000" беше свалена, докато щангистът беше в зандана . Тя беше заменена от по-малък стилизиран надпис "Stadium". Това е новото име на залата. Проверка на "България днес" показа, че собственик продължава да бъде фирма на Гълъбин Боевски.

"Изглежда малко състарен, но това е нормално - добави един от клиентите. - Вече не полага толкова грижи за външния си вид."

Боевски се придвижва из града с маркова чантичка "Дизел" , която слага през рамо. Щангистът е загубил част от своите мускули, но тялото му все още изглежда в много добра форма. Бившият световен рекордьор е видимо оплешивял. По лицето му има няколко бръчки. Докато кара БМВ-то из столичните улици, никога не сваля черните очила.

"Вероятно чувствителността км слънцето се е увеличила, след като престоя две години в затвора - смята източник на "България днес". - Виждаме го да идва и с един много странен талисман, който носи на врата. В първия момент помислих, че са слушалки. Оказаха се нещо като вълчи зъби или кристали."

В семейния бизнес на Боевски се включи и неговата голяма дъщеря Сара. Тя борави отлично с оборота и издаването на карти от протеиновия бар. 17-годишното момиче , което беше един от талантите на българския тенис, продължава да тренира редовно. В последните седмици пубертетът здраво тресе чаровната наследничка на Гълъбин Боевски. Тя пуска ежедневно свои снимки във фейсбук, а част от тях са доста провокативни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !