Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Пламен Аспарухов: Боевски го боли, че никой в България не му вярва!

отпечатай новината

13.11.2013 14:20 | Видян 2251 пъти

Пламен Аспарухов: Боевски го боли, че никой в България не му вярва!

Гълъбин Боевски е вече в България след двугодишен престой в бразилски затвор. За престъпление като неговото се дават 25 години затвор, но той получи само девет, като реалният му престой е две години. Това означава, че бразилските власти не намират достатъчно основания и доказателства за вината му, казва бившият му треньор Пламен Аспарухов, пише Шоу.

При въпрос дали вярва на това, че е разменен за важна информация, свързана с други наркоканали, той се смее, звучи му като латиноамерикански филм. „Знаете ли, ако той е говорил какво го чака? Как така ще се прибере в България и ще се разхожда по улиците? Невъзможно е."

Аспарухов каза, че е подразнен от намесата на дъщеря му Сара в скандала: "Боевски я обича повече от живота си." А на тези, които казват, че няма как да не усетиш 9 килограма наркотик в багажа си, Аспарухов казва, че куфарите са лесно достъпни за много хора, които биха могли да ти навредят и да те натопят.

Най-тежкото наказание за Боевски е, че никой не му вярва. Всички го мислят за престъпник, а най-голямата трагедия е в това, че семейството му е пострадало от скандала - баща му вече не е сред живите, а дъщеря му е с опетнено име". Бъдещето на олимпиеца оттук нататък е свързано с подготовката на дъщеря му за игра на професионалния тенис корт, също така с продължаване на семейния бизнес, засега не мисли да се занимава със спорт, пише 24 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !